7x favoriete tuinaccessoires
Rubriekfavorites

7x favoriete tuinaccessoires

Het buitenseizoen is begonnen! Om nog meer van dit seizoen te genieten heb ik de fijnste buitenspullen op een rij gezet. Wat krijgt een plekje in jouw tuin?

7x favoriete tuinartikelen

De mooiste items voor de tuin

1. Matraskussen print  | 2. Parasol gestreept  | 3. Lantaarn | 4. Matraskussen gestreept | 5. Buitenkleed  | 6. Tuinstoel | 7. Hanglamp

Ontvang 15% korting met de code: DEENSXMAYANDJUNE

Met deze code krijg je t/m 30 september 2023 15% korting op de hele collectie op www.deens.nl m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen. De collectie van tinystories, The Gift Label, dBodhi en StudioAT zijn uitgesloten.

Dit artikel is ontwikkeld in samenwerking met Deens.nl 

Over de blogger
Hey there!

Judith van Lent

Ik ben Judith, oprichter en mede-eigenaar van Studio May & June. Samen met mijn man Boaz en drie kinderen woon ik met veel plezier in Woudenberg. De tuin zie ik graag groen, het liefst vol verschillende planten én natuurlijk plukproof. Want bij Studio May & June zijn we gek van bloemen. Hoe groener de tuin, hoe gelukkiger de mens. Daarom neem ik je graag mee in al mijn groenavonturen.

Toon reacties

Leave a comment